Nieuwe Tijd

Nieuw Begin

Zoals altijd bij ieder nieuw begin kun je onderweg wel eens wat obstakels tegenkomen.

Mijn voeling met het wereldgebeuren is op dit moment gering. Ik kijk al heel lang geen tv meer en ben sinds 2014 verhuisd naar letterlijk de rand van de wereld (Ierland, Atlantische Oceaan). De wereldpolitiek lijkt voor mij wel heel ver weg nu.

Het heeft me nog meer doen inzien dat onze reis een individuele is en we altijd op ieder moment de kans hebben om het roer totaal om te gooien. We zijn voortdurend (als je er voor kiest) onderweg om de illusies te doorbreken, te leren kijken achter de maskers, door het ontwikkelen van je intuïtie (het zuivere weten zonder tussenkomst van het verstand).

Als je dan de keuze hebt gemaakt om je passie te volgen, kan je met het doorlopen van dit pad wel eens wat obstakels tegenkomen, obstakels die je daar ooit eerder hebt geplaatst, bewust of onbewust. Het is misschien niet altijd de makkelijkste weg, maar met het doorbreken van de dam in de rivier gaat het water (energie, geld, gezondheid…) weer stromen. Je krijgt weer zicht op talenten waarvan je misschien niet eens wist dat je deze bezat.

Het jaar 2018 kan, bezien vanuit de numerologie, een jaar zijn van: wikken en wegen, dualiteit, yin en yang, maar ook de stem van je intuïtie kan duidelijker naar voren komen.

De richtingaanwijzers onderweg gaan herkennen en volgen (synchroniciteiten) leren omgaan met wat zich aandient zonder vooropgezet plan (niet met je hoofd maar met je hart). Bewustwording van oude manieren van denken en loslaten. Voorzichtig, iedere nieuwe stap heel bewust maken.

In je meesterschap gaan staan, manifesteren, concreet maken van je plannen. Opruimen van het oude.

Maar zoals ieder jaar, geloof in jezelf! Hou van jezelf!

Yria Meijer

36789536_1532847310152704_2256591944920596480_n

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.